SEOLinkbuilding

Beste zoekmachineoptimalisatie om het aantal bezoekers van uw website te vergroten door het behalen van hoge posities in de zoekresultatenpagina van zoekmachines

SEO staat voor search engine optimization ofwel zoekmachine marketing. Het is een strategie met als doel het verkeer naar een website te verhogen.
SEO is essentieel om een kwalitatief goede website te maken. En een website waar uw doelgroep niet omheen kan, willen we natuurlijk allemaal.

Uw plaats in de zoekmachine rankings

Alle grote zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing hebben rankings. Wanneer een potentiële klant iets in typt in de zoekmachine, komen er relevante websites uit de zoekresultaten naar boven. U wilt met uw website natuurlijk in het eerste rijtje van de hits zitten. Mensen zoeken immers bijna nooit verder dan de tweede pagina. En vaak worden de onderste websites van de eerste pagina zelfs niet gelezen. Internetgebruikers willen snel resultaat. En juist daarom is het zo van belang om hoog in de zoekmachine ranking te staan. Aan de slag dus!

10  stappen om je SEO goed te laten lopen

Stap #1. Maak contact met GoLEX. Wij doen de aderen 9 stappen wel.


Linkbuilding

Naast de sleutelwoorden, is ook linkbuilding erg belangrijk om hoog in de ranking te komen. Het is altijd goed om andere websites naar uw website te laten linken. Maar de zoekmachines kijken ook naar de kwaliteit van deze websites. Is het bijvoorbeeld een blog waar bijna geen bezoekers komen, dan vertrouwd de zoekmachine dat minder. Uitstekend is het als er een link naar uw website staat op een grote, bekende site. Goed voor de doorstroming van bezoekers, maar ook goed voor SEO. De zoekmachine gaat er dan vanuit dat uw website kwalitatief goed is.

Deze service start al vanaf €7,50 per uur voor linkbuilding.
Voor SEO al vanaf €12,50 per uur